Braava Jet 240

1 079,93 lei

Adauga in cos

240

Disponibilitate:
In stoc furnizor

Istet, simplu si eficient- acesta este noul Braava Jet. Cel mai compact mop robot potrivit pentru curatarea bailor, a bucatariilor si a altor camere.

Mai multe informatii

Ce este Braava Jet 240?

Istet, simplu si eficient- acesta este noul Braava Jet. Cel mai compact mop robot potrivit pentru curatarea bailor, a bucatariilor si a altor camere.

Ce recomanda Braava Jet 240?

-Curățarea tuturor tipurilor de podele dure
-Navigație prin iAdapt 2.0
-Tehnologie inteligentă
-Control prin intermediul aplicației iRobot HOME
-3 moduri de curățare
-Curățare de la 20 până la 25 m²
-Compatibil cu Perete virtual
-Rezervor de apă
-Curățare silențioasă
-Curățarea de-a lungul pereților și sub mobilier
-Senzorii de detecție a inaltimii

Istet
Dimensiunea compacta si sistemul istet de navigare iAdapt 2.0 asigura o acoperire perfecta a unui spatiu restrans inclusiv a locurilor greu accesibile.

Simplu
Braava jet selecteaza automat modul de curatare in fuctie de padul de curatare utilizat. Doar apasa CLEAN.

Eficient
Datorita capului de curatare cu vibratii si a pulverizatorului, Braava Jet elimina foarte eficient murdaria si petele de pe podele.

Sistem de Navigare iAdapt 2.0
Navigare precisa prin sistemul de navigare iAdapt 2.0, nu va ramane niciun centimetru de podea murdara. Braava Jet isi identifica pozitia din camera și în special locurile care trebuiesc curatate. Dupa ce a terminat de curatat revine exact in locul de unde a început curatarea.
3 moduri de curatare
1.
Mop umed
Potrivit pentru spalatul podelelor dure. Braava jet se misca pe distante scurte in formă de V. Datorita pulverizatorului si a capului de curatare cu vibratii, Braava Jet te poate scapa complet de grasimea, praful si petele de pe podea.
2.
Mop usor umed
Acesta este conceput pentru a sterge praful si grasimea de pe podea. Braava jet se misca liniar, iar in acelasi timp pulverizeaza o cantitate mica de apa pe podea.
3.
Matura
Acest mod asigura inlaturarea prafului, a firelor de par si a murdariei fine de pe podea. In aces mod miscarile sunt liniare.
Lavete de curatare de unica folosinta
Braava jet prevede utilizarea a trei tipuri de lavete de curatare de unica folosinta - pentru curatare umeda, usor umeda și uscata. Toate lavetele de unica folosinta sunt parfumate pentru a lasa un parfum placut în timpul curatarii. Dupa terminarea curatarii, trebuie doar sa apasati butonul care elibereaza laveta direct in cosul de gunoi.

Lavete de curatare reutilizabile
Ca o alternativa, Braava Jet ofera posibilitatea utilizarii unor lavete de curatare reutilizabile - pentru curatare umeda, usor umeda si uscata. Avantajul acestor lavete este capacitatea de adaptare a acestora si posibilitatea de a reutilizare.

Cap de curatare cu vibratii
Braava cu jet are un cap de curatare cu vibratii, prin care scapa in mod eficient de grasimea si petele de pe podea. Braava Jet utilizeaza vibratii in modul de curatare mop umed si mop usor umed.


Compatibilitate perete virtual
În cazul in care este necesar sa se curete numai o anumita parte a camerei, comutati Braava Jet pe modul perete virtual printr-o apasare lunga a butonului CLEAN. Braava Jet creeaza un perete virtual in spatele lui si curata numai zona din fata si partile laterale.
Braava virtual wall


Rezervorul de apa
Braava jet dispune de un rezervor de apa cu o capacitate de 150 ml. Rezervorul dispenseaza apa prin pulverizator in modul de curatare mop umed si mop usor umed.
Curatarea de-a lungul peretilor si sub mobila
Braava jet curata inteligent si mai ales foarte bine. Incape sub pat si sub alte piese de mobilier, curata de-a lungul peretilor, picioarelor mesei si evita covoarele.

Aplicatia pentru mobil iRobot Home


Cu aplicatia iRobot HOME puteti controla si seta parametrii modurilor de curatare ai mopului robot Braava Jet direct de pe telefonul mobil.
Conexiunea functioneaza la nivel Bluetooth si puteti controla urmatoarele functii:
START sau STOP
Activare perete virtual
Actualizarea software-ului robotului cu cea mai recenta versiune
Setarea regimului de dozare a apei pentru diferite tipuri de curatare
Începerea unei curatari locale

Pentru cine?
Noul Braava Jet este un mic ajutor, la indemana oricui, creeat sa curete spatii mici- potrivit pentru oricine!

No customer comments for the moment.

Write your review

Braava Jet 240

Braava Jet 240

Istet, simplu si eficient- acesta este noul Braava Jet. Cel mai compact mop robot potrivit pentru curatarea bailor, a bucatariilor si a altor camere.

Write your review