IRobot Roomba 866

2 577,34 lei

Adauga in cos

866

Disponibilitate:
In stoc furnizor

Acesta este cel mai performant aspirator robot. Robotul Roomba Seria 800 stabilește noi standarde pentru o curăţare revoluționară de calitate. Datorită sistemului performant de curăţare AeroForce ™, tehnologia de curăţare Roomba 866 a devenit cu până la 50% mai eficientă.

Mai multe informatii

Ce este IRobot Roomba 866?

Acesta este cel mai performant aspirator robot. Robotul Roomba Seria 800 stabilește noi standarde pentru o curăţare revoluționară de calitate. Datorită sistemului performant de curăţare AeroForce ™, tehnologia de curăţare Roomba 866 a devenit cu până la 50% mai eficientă. Puterea de aspirare de până la 5 ori mai mare este suplimentată de extractoare de cauciuc cu caneluri, care aspiră praful eficient, dar şi murdăria brută sau foarte fină din toate tipurile de pardoseli și covoare. Deoarece extractoarele necesită foarte puțină întreținere, veţi avea un trai un pic mai ușor cu un aspirator robot Roomba. Mai mult decât atât, noul Roomba 866 ruleaza mai liniștit, capacitate dublă de colectare şi o stație de încărcare cu adaptor integrat.

Ce recomanda IRobot Roomba 866?

 

 •     Curăță toate tipurile de pardoseli dure și covoare
 •     Curăță cu ajutorul sistemului inteligent de navigație iAdapt
 •     Sistem de curățare AeroForce
 •     Sistem de curățare lateral în colțuri și de-a lungul pereților - Wall Follow
 •     Capul de curățare cu adaptor cu extractoare de cauciuc AeroForce
 •     Capacitate mare a coşului de colectare AeroForce
 •     Filtru de inalta eficienta AeroForce®
 •     Indicator coş plin
 •     Sistemul ANTITANGLE, previne încurcarea în cabluri sau covoare
 •     Detectare acustică și optică de murdărie
 •     Curățare în funcție de program
 •     Margine cu rol de tampon pentru contact uşor
 •     Senzori detectare scări
 •     Baterie XLife cu durată de viaţă de 2 ori mai mult


Cel mai inteligent sistem de efectuare a curățeniei și de navigație, iAdapt

Robotul Roomba intră pe piaţă cu sisteme performante, astfel încât iRobot rămâne iRobot. Lista începe cu cel mai important dintre ele - sistemul iAdapt. Cel mai inteligent sistem de curățare și de navigație folosit pentru un spaţiu al lui iRobot foloseste zeci de senzori pentru a monitoriza spaţiul de 67 de ori într-o secundă, în legătură cu 40 de mişcări predefinite. Acest lucru îi permite robotului Roomba să reacţioneze inteligent la condițiile actuale ale spaţiului.


Sistem AeroForce de curățare pe trei niveluri

Lansăm una dintre cele mai importante inovații de la apariţia aspiratoarelor robot pe piață. Eficiența globală a aspiratoarelor a crescut cu 50 %, ca urmare a tehnologiei revoluționare de curățare AeroForce.


1. Perie laterală rotativă

Peria laterală îi permite robotului Roomba curățarea eficientă din jurul mobilierului, de-a lungul pereților, din colțurile camerelor și din zonele greu accesibile. Acesta este domeniul sistemului Wall Follow.


2. Două extractoare din cauciuc, care se rotesc în sens opus

Extractoarele duble contra-rotative sunt din cauciuc rezistent, care apucă și descompun murdăria și resturile de pe orice tip de podea. Datorită cauciucului, murdăria nu se lipește pe ele și periile aproape nu necesită întreținere.


3. Putere mare de aspirare

Sistemul AeroForce concentrează flux de aer în spațiul îngust dintre periile rotative, ceea ce duce la accelerare. Împreună cu noul motor, crește dramatic puterea de aspirare a aspiratorului robotic seria Roomba 800. Aceasta a crescut de până la cinci ori, comparativ cu seria anterioară de roboți. Filtrarea este realizată prin filtrul de inalta eficienta AeroForce®.


Cap de curățare AeroForce

Modelul Roomba 866 este echipat cu un cap de curățare AeroForce, care se adaptează dinamic la suprafața care trebuie curățată, fie că este gresie, mochetă, linoleum sau parchet.
Roomba 790


AeroForce, capacitate mare de colectare

Roomba 880 are recipient de colectare AeroForce pentru resturi ; colectează chiar și cele mai fine particule de praf prin utilizarea filtrului de inalta eficienta AeroForce®. Senzorul de coş plin anunţă că este timpul să-l goliţi.
Detectare acustică și optică de murdărie

Sistemul Dirt Detect 2nd generation (sistem detectare murdărie, a doua generaţie) detectează locurile foarte murdare, prin utilizarea senzorilor acustici și vizuali și curăţă intens aceste pete.


Curățare în funcție de program

Cu funcția de curățare programată, puteți seta data și ora la care doriți ca robotul să înceapă curățenia. Roomba se descurcă chiar dacă este întuneric sau există obstacole, astfel încât mereu curăţă foarte bine, chiar și fără prezența dvs.. Robotul poate fi programat pentru curățenie în momente diferite, în fiecare zi. Puteți seta robotul, de exemplu, pentru a curăța de trei ori pe săptămână, iar robotul va curăța în momentul planificat în fiecare săptămână și veţi avea o podea curată.


Pentru cine?

Roomba 866 este potrivit pentru proprietarii de apartamente mari și case, cărora nu le place să facă compromisuri. Noul model 866 oferă eficiență maximă de curățare dată de sistemul AeroForce; de bateria XLife, cu viaţă de până la de două ori mai rezistentă, performanță mai silențioasă și mai confortabilă cu întreținere minimă.

No customer comments for the moment.

Write your review

IRobot Roomba 866

IRobot Roomba 866

Acesta este cel mai performant aspirator robot. Robotul Roomba Seria 800 stabilește noi standarde pentru o curăţare revoluționară de calitate. Datorită sistemului performant de curăţare AeroForce ™, tehnologia de curăţare Roomba 866 a devenit cu până la 50% mai eficientă.

Write your review