IRobot Roomba 651

1 883,18 lei

Adauga in cos

651

Disponibilitate:
In stoc furnizor

Drăguț, isteț, disponibil și cel mai important, foarte muncitor. Acesta este robotul pentru curățenie iRobot Roomba 651. Acest model oferă cel mai avansat sistem de navigație și curățare, iAdapt, funcție specială pentru programarea curățeniei care în final te va scuti de această indatorire și o baterie XLife de mare capacitate cu o durată de viață de doua ori mai mare

Mai multe informatii

Ce este IRobot Roomba 651?

Drăguț, isteț, disponibil și cel mai important, foarte muncitor. Acesta este robotul pentru curățenie iRobot Roomba 651. Acest model oferă cel mai avansat sistem de navigație și curățare, iAdapt, funcție specială pentru programarea curățeniei care în final te va scuti de această indatorire și o baterie XLife de mare capacitate cu o durată de viață de doua ori mai mare. Pachetul include un perete virtual, filtru, un inel de curățare și o baza de încărcare cu adaptor. Echipamentul tehnic include coșul colector AeroVac, funcția de detectare a murdariei Dirt Detect și sitemul anti-incâlcire ANTITANGLE, programul SPOT și altele.

 

Ce recomanda IRobot Roomba 651?

 

 •     Curăță toate tipurile de podele și covoare
 •     Posedă cel mai revoluționar sistem de curățare și navigație iAdapt
 •     Are un sistem cu trei nivele de curățare
 •     Sistemul de curățare al colțurilor și de urmărire a liniei pereților- Wall Follow
 •     Capăt de curățare adaptabil, generația a 2-a
 •     Coș colector de mare capacitate AeroVac
 •     Sistem de filtrare Filtru AeroVac®
 •     Sistem ANTITANGLE ce previne încurcarea firelor
 •     Sistem acustic de detectare a murdăriei
 •     Funcție de programare a curățeniei
 •     Funcție de blocare prin Perete virtual
 •     Margine mobilă pentru un contact ușor
 •     Sistem de detectare a înălțimii
 •     Stație de încărcare cu adaptor integrat

iRobot Roomba intră pe piață cu un sistem special, tipic pentru iRobot- sistemul iAdapt. Acest sistem de navigație și curățare folosit de iRobot folosește zeci de senzori de monitorizare a spațiului dintr-o cameră de 67 x/ secundă și împreună cu cele 40 de mișcări predefinite îi permite aspiratorului robot să răspunda mai bine condițiilor de curățare a camerei.


Calitatea de neegalat a curățeniei facută de aspiratoarele robot Roomba se datorează sistemului iAdapt împreuna cu cel de curățare cu trei nivele extrem de funcțional. În cadrul acestui sistem, Roomba literalmente conduce murdăria din fiecare colț al camerei și o trimite către coșul colector. Particulele alergene și praful sunt colectate de filtrele eficiente din microfibre.


1. Peria rotativă laterală

Datorită prezenței periei laterale, Roomba poate efectiv să curețe chiar și murdăria din jurul mobilierului, de-a lungul pereților, în colțurile camerei și alte zone greu de curățat - datorită sistemului Wall Follow.


2.Periile rotative opuse

Robotul folosește principiul de rotire al periilor, una împotriva celeilalte, care sunt montate în capătul de curățare al robotului. Datorită acestora, Roomba este mult mai eficient în colectarea murdăriei de pe podele.


3.Putere de aspirare optimă

Deține un motor de aspirație eficace în recipientul pentru colectare care preia praful fin și impuritățile mici, care au fost capturate pe perie.

Modelul aspiratorului robot iRobot Roomba 651 este echipat cu un capăt de curățare adaptabil, de generația a 2-a care se adaptează dinamic la suprafețele ce trebuiesc aspirate, indiferent dacă este vorba despre parchet, covor, linoleum sau gresie.

Roomba are, de asemenea, un coș colector de mare capacitate- AeroVac- care folosește filtre din microfibră pentru captarea celor mai mici particule de praf.

Roomba este echipat cu sistemul Dirt Detect care folosește sensori acustici de detectare a murdăriei excesive care îi transmit să insiste asupra zonelor mai murdare.

Programarea Curateniei

Cu această funcție de programare a curățeniei, poți seta data și ora la care vrei ca robotul tău să înceapă curățenia. Roomba nu are nicio problemă cu întunericul sau barierele, asa că va face întotdeauna curățenie chiar și în lipsa prezenței tale. iRobot poate fi programat la diferite ore și în diferite zile. De exemplu, poți seta robotul să curețe trei zile pe săptămână și acesta își va face treaba la ora și ziua setată în fiecare săptămână, păstrând astfel podelele curate.

Poți stabili zona de curățare a robotului de aspirare Roomba folosind pereții virtuali. Aceștia creează o bariera invizibilă pe care robotul nu o va depăși. Se folosesșe când vrei să cureți o zonă predefinită sau atunci când vrei să previi interacțiunea robotului Scooba cu diferite cabluri sau obiecte fragile.

Pentru cine?

Aspiratorul iRobot Roomba 651 este ideal pentru apartamente şi case cu o suprafaţă de pană la 120 m². Prezenţa funcţiei de programare a curăţeniei vă oferă libertate completă şi vă eliberează de cele mai mici responsabilităţi legate de aspirare. Pur şi simplu, setaţi ora pentru curăţenie, iar robotul face restul de la sine. Pentru a vă ajuta să organizaţi curăţenia în mai multe camere, conţinutul pachetului include un perete virtual. Puteţi achiziţiona mai multe mai târziu.No customer comments for the moment.

Write your review

IRobot Roomba 651

IRobot Roomba 651

Drăguț, isteț, disponibil și cel mai important, foarte muncitor. Acesta este robotul pentru curățenie iRobot Roomba 651. Acest model oferă cel mai avansat sistem de navigație și curățare, iAdapt, funcție specială pentru programarea curățeniei care în final te va scuti de această indatorire și o baterie XLife de mare capacitate cu o durată de viață de doua ori mai mare

Write your review